Live beelden

naar boven

Aalsterse Video Productie (Promotie)

A.V.P. (vzw), reeds 27 jaar ten dienst van het Aalsters carnavalsgebeuren.

medewerkers AVP

 

Wat in 1988 een enorme uitdaging was, is er nu in 2014 nog steeds dezelfde ambitie bij de leden aanwezig!
Het steeds beter, vollediger en kwalitatiever aanpakken, zonder sensatiezucht (alhoewel daar voortdurend de mogelijkheden toe waren en zijn) en dit alles zonder het technische aspect van de opnames te verwaarlozen.

logo AVP

Een compilatie van al dat carnavalsgedruis, en dan vooral met de nadruk op de carnavalsstoet, wordt jaarlijks enkele weken na Carnaval voorgesteld aan het publiek. Op zondag 6 april 2014 kan men hiervoor in
De Werf terecht.

A.V.P. (vzw) heeft de voorbije jaren carnavalsbeelden geleverd aan bijna alle binnenlandse zenders. Ook meerdere buitenlandse zenders doen graag beroep op de prachtige typische Aalsterse carnavalsbeelden van A.V.P. (vzw).

Ook voor rechtstreekse uitzendingen op groot scherm en in de huiskamer schrikt A.V.P. (vzw) niet terug. Enkele jaren terug realiseerden zij dit in samenwerking met TV Oost voor de Verkiezing Prins Carnaval en de carnavalsstoet.

Desondanks de zware concurrentie houden de mannen van A.V.P. (vzw) het hoofd koel en … doen ze ‘voesj’!

medewerkers AVP


naar boven

Digitale Regio Aalst

Digitale Regio Aalst vzw is een begrip geworden in de Aalsterse carnavalswereld. In de aanloop naar de drie zotste dagen van het jaar wordt het carnavalsgebeuren op de voet gevolgd. Kandidaat-prinsen, groepen, cd-releases … al het nieuws kom je te weten en dat via uiterst professionele filmopnames van elke gebeurtenis.

Verkiezing Prins Carnaval

Dankzij de dienst Feestelijkheden van Aalst zal, traditioneel, DRA de Verkiezing Prins Carnaval kunnen filmen. Speciaal, voor al wie er niet bij kan zijn.
Via de website van DRA www.oilsjt.be kun je van dit spektakel nagenieten in HD-kwaliteit. DRA

Live beelden

Tijdens de zondagse hoogdag van Carnaval wordt de stoet in getoond via de websites www.oilsjt.be of www.digitaleregioaalst.be.

Nieuw dit jaar: de kijker langs het parcours mag de stoet mee becommentariëren! Uiteraard zullen ook dit jaar onze vaste reporters u meer achtergrond verschaffen bij elke groep die langskomt.

Film en Indoor Evenement

In de periode na Carnaval zal DRA opnieuw de nodige sfeerbeelden compileren tot een volwaardige film waarbij het Carnaval net iets anders wordt belicht.
De film zal worden vertoond in de grote zaal van De Brug tijdens de DRA Carnavalshappening.
Nog nooit vertoonde evenementen zullen er plaats vinden!!
Afspraak op 13 april 2014 in The New Kat, Vredeplein 7 9300 Aalst.

Webradio

Tijdens de carnavalsperiode zullen tal van specials te beleven vallen op de webradio van DRA. Overtuig uzelf: www.carnaval.oilsjt.be/webradio

medewerkers DRA

 

naar boven

Aalst.tv

Aalst.TV kijkt reikhalzend uit naar Carnaval 2014, want aan inspiratie zal het de carnavalisten uiteraard niet ontbreken. Wie Carnaval wil meemaken van op de eerste rij, kan best mee feesten … en tussendoor afstemmen op de boeiende en kleurrijke reportages die Aalst.TV ook dit jaar voor de Oilsjteneers en andere nieuwsgierigen in petto heeft.

Verkiezing Prins Carnaval 2014

Zoals het er nu uitziet, krijgen we dit jaar opnieuw een spannende verkiezing. Bart Neirinckx neemt het op tegen Werner Kinoo, twee rascarnavalisten die allebei het talent hebben om Aalst uit te dragen als dé carnavalsstad van het land. De voorbije jaren is het niveau van de shows alleen maar gestegen en leveren de kandidaten-prinsen op-en-top professionele optredens af. Aalst.TV brengt dit evenement, net als vorig jaar, in live-stream zodat ook de minder mobiele Aalstenaars en andere geïnteresseerden van dit evenement kunnen genieten.

Reportages carnavalswerkhallen

De carnavalswerkhallen zijn in Aalst dé locatie waar creativiteit, werklust en een deugddoend pintje zich vermengen tot een merkwaardige cocktail. De voorbije 2 jaar stelde Aalst.TV op een originele manier de meer dan 60 groepen voor die de zondags- en maandagsstoet kleuren. Zoals u dat intussen van onze reporters gewoon bent: spannende reportages met een (vette) knipoog.

Carnavalsdriedaagse

Uiteraard staat Aalst.TV nu al te popelen voor de ‘drie zotte dagen’. Zondag, maandag en dinsdag brengt de ploeg van Aalst.TV doorlopend reportages over de stoet en de ambiance die er rond hangt: knappe beelden, leuke impressies, fijne interviewtjes … De reportages gaan over het volledige pakket.

Aalst.TV groeit

Aalst.TV is na ruim twee jaar niet meer weg te denken in het lokale medialandschap. Aalst.TV is een initiatief van de vzw Bataklang en biedt internettelevisie door en voor Aalstenaars. Maandelijks bereikt Aalst.TV 35.000 unieke kijkers die een bezoekje aan de website brengen.

Aalst.tv


naar boven

Ajoin-Music / City-Music

City Music is de regionale radio van Oost-Vlaanderen en de Westrand rond Brussel.
Professioneel, happy, gericht op een actief, levenslustig, stedelijk publiek tussen 19 en 49 jaar.
Met een getalenteerd team vakmensen uit de radiowereld.

Ajoin-Music

City Music brengt ook het nieuws uit de regio, elk uur stadsnieuws, verzorgd door een eigen redactie, en nationaal nieuws, verzorgd door persagentschap Belga.

City Music staat voor 100% interactie met de regio: bijzondere evenementen en activiteiten verdienen alle aandacht, van live-uitzendingen op locatie tot deelname aan de evenementen. Hiervoor beschikken zij over technische faciliteiten zoals mobiele radiostudio’s, verbindingen, reportagesets en PA.

Het sterkste voorbeeld van de betrokkenheid van City Music met Aalst is de carnavalsradio Ajoin Music, een rasecht Oilsjters radiostation van en voor de carnavalisten. Op deze evenementenradio hoor je 3 maanden lang continu carnavalsmuziek, afgewisseld met carnavalsnieuws, interviews en live flitsen van de belangrijkste carnavalsmomenten en de ‘Oilsjterse reclammekes’ van Prins Bremt en Prins Gary.
City-Music
De Verkiezing Prins Carnaval, de carnavalsstoet, de Popverbranding, … Ajoin Music is er bij!

Door de grote interactiviteit met de regio, weten ze bij City Music wat de luisteraars willen horen, en die muziek … die spelen ze! Feel-good Music met een up-tempo thema, vrolijke muziek uit de 80’s en 90’s, afgewisseld met de hits van vandaag. Bij City Music is het altijd feest!

Info:

City Music: 102.7 fm
City Ambi: 106.7 fm
Ajoin Music: 107.8 fm

Tel: 070 344 844

www.city-music.be - info@city-music.be
www.ajoinmusic.be - info@ajoinmusic.be
www.cityambi.be – info@cityambi.be

naar boven

Tv Oost

TV Oost draagt de Aalstenaars een warm hart toe en besteedt daarom ook dit jaar de nodige aandacht aan Aalst Carnaval!

In aanloop naar Carnaval zendt TV Oost verschillende reportages uit over de voorbereiding. Gemaakt door echte Aalsterse carnavalisten. De zondagsstoet wordt naar goede gewoonte weer uitgezonden. Wie een volledig verslag van de 86ste zondagsstoet wil zien, stemt op zondag 2 maart om 19.30 uur af op TV Oost.

De échte carnavalist is op dat moment uiteraard uitbundig aan het vieren, maar ook hij kan de stoet in alle rust herbekijken: een week later, op zondag 9 maart 2014, zorgt TV Oost voor een volledige herhaling.

TV Oost zal aanwezig zijn in het hartje van de carnavalsstad en laat alles van de stoet zien. Alle carnavalsverenigingen komen aan bod terwijl de beelden van de nodige commentaar worden voorzien. Onder andere Aalstenaar Peter Van den Bossche voorziet de kijkers van een woordje uitleg. Ondertussen trekt presentatrice Ellen Volders de straat op om er een praatje te maken met gasten, prominenten en échte carnavalisten.

De grootste praalwagens, de kleurrijke kostuums en de carnavalsmuziek: de échte sfeer wordt voelbaar tot in de huiskamer!

logo tv oost