Live beelden

naar boven

Digitale Regio Aalst

'DRA (Digitale Regio Aalst vzw) voorstellen is als een open deur intrappen. Het is een begrip geworden in de Aalsterse carnavalswereld. In de aanloop naar de drie zotste dagen van het jaar wordt het carnavalsgebeuren op de voet gevolgd door het DRA-tv team. Kandidaat-prinsen, groepen, cd-releases ? al het nieuws kom je te weten en dat via uiterst professionele filmopnames van elke gebeurtenis.'

logo draVerkiezing Prins Carnaval
Dankzij het team Cultuur, Evenementen en Infrastructuur van Aalst zal, traditioneel, DRA de Verkiezing Prins Carnaval kunnen filmen. Speciaal, voor al wie er niet bij kan zijn.
Via de website van DRA www.oilsjt.be kun je van dit spektakel nagenieten in HD-kwaliteit.

Live beelden
De voorbije 20 jaar maakte DRA naam door jaarlijks de zondagstoet live te streamen via het Internet, over de stadsgrenzen heen, naar alle Aalstenaars waar ook ter wereld.
Tijdens de zondagse hoogdag van Carnaval wordt de stoet getoond via de websites www.oilsjt.be of www.digitaleregioaalst.be.

Film en Indoor Evenement
Uit het beste filmmateriaal wordt elk jaar opnieuw een DVD samengesteld waarbij het Carnaval net iets anders wordt belicht.
Op vrijdagavond 28 maart 2015 wordt iedereen verwacht in het Volkshuis voor de publieksvertoning van de DRA DVD film. Een humoristische kijk op het volledige carnavalsgebeuren in 2015. Tevens wordt een uniek verzamelobject voorgesteld en wie weet wordt u er eigenaar van...

team dra

Foto en artikels
Elke carnavalist of sympathisant kan doorheen het hele jaar elke activiteit volgen op de DRA website. Door de talrijke artikels en fotoreportages kan u steeds nagenieten van elke gebeurtenis.
Sterker nog, u kan uw planning maken voor de komende activiteiten via de agenda zodat u er zelf bij kan zijn!

Webradio
Tijdens de carnavalsperiode zullen tal van specials te beleven vallen op de webradio van DRA. Overtuig uzelf: www.carnaval.oilsjt.be   

 

naar boven

Aalst.tv

Aalst.TV kijkt reikhalzend uit naar Carnaval 2014, want aan inspiratie zal het de carnavalisten uiteraard niet ontbreken. Wie Carnaval wil meemaken van op de eerste rij, kan best mee feesten ? en tussendoor afstemmen op de boeiende en kleurrijke reportages die Aalst.TV ook dit jaar voor de Oilsjteneers en andere nieuwsgierigen in petto heeft.

Verkiezing Prins Carnaval 2015

We krijgen andermaal een spannende verkiezing: Joeri Mens, alias De Joe, neemt het op tegen Younes Amri en Pascal Solemé, beter gekend als De Salami. Drie echte carnavalisten die allen het talent hebben om Aalst uit te dragen als dé carnavalsstad van het land. De voorbije jaren is het niveau van de shows alleen maar gestegen en leveren de kandidaten-prinsen op-en-top professionele optredens af. Aalst.TV brengt dit evenement, net als vorig jaar, in live-stream zodat ook de minder mobiele Aalstenaars en andere geïnteresseerden van dit evenement kunnen genieten.

Reportages carnavalswerkhallen

De carnavalswerkhallen zijn in Aalst dé locatie waar creativiteit, werklust en een deugddoend pintje zich vermengen tot een merkwaardige cocktail. De voorbije jaren stelde Aalst.TV op een originele manier de meer dan 70 groepen voor die de zondags- en maandagsstoet kleuren. Zoals u dat intussen van onze reporters gewoon bent: spannende reportages met een (vette) knipoog.

Carnavalsdriedaagse

Uiteraard staat Aalst.TV nu al te popelen voor de ‘drie zotte dagen’. Zondag, maandag en dinsdag brengt de ploeg van Aalst.TV doorlopend reportages over de stoet en de ambiance die er rond hangt: knappe beelden, leuke impressies, fijne interviewtjes … De reportages gaan over het volledige pakket.

Aalst.TV groeit

Aalst.TV is na ruim vier jaar niet meer weg te denken in het lokale medialandschap. Aalst.TV is een initiatief van de vzw Bataklang en biedt internettelevisie door en voor Aalstenaars. Maandelijks bereikt Aalst.TV 35.000 unieke kijkers die een bezoekje aan de website brengen.

Aalst.tv