home-pagina
   Werf 9 - 9300 Aalst   
info@aalst.be   
053 77 9300  
A-loket . Openingsuren administratief centrum . Contact    
foto Thuis in de stad
link naar rubriek werken & werven

Vacatures bij de stad

bekendmakingen belasting- en retributiereglementen

draaiboek evenementen

link naar ringaalst.benieuwsbrief Aalst.be


 
Nieuws
 Nieuw fietspad in de Roland Monteynestraat (Gijzegem)
fiets Om de overgang naar de bebouwde kom in Gijzegem te accentueren wordt in de Roland Monteynestraat een verkeersgeleider geplaatst in het midden van de weg. Ook het fietspad wordt in functie hiervan een stuk opgeschoven. De afgravingswerken aan het fietspad zijn reeds uitgevoerd en de oude verlichtingspalen zijn verplaatst. De beton en klinkers worden afhankelijk van de weersomstandigheden deze week gelegd. In de loop van volgende week is het nieuwe fietspad toegankelijk.

 Aalst zet in op hartveiligheid met AED's
aed Aalst is toonaangevend op vlak van hartveiligheid en zet hier sterk op in. Daarom organiseert de stad op vrijdag 24 juni 2016 een grootschalige praktijkgerichte opleiding rond reanimatie en het gebruik van de automatische externe defibrillator (AED) in de sporthal van de Aalsterse campus van hogeschool Odisee. Meer dan 150 deelnemers zullen reanimatietechnieken aanleren met behulp van een oefenpop. De stad investeert ook in de aankoop van 41 extra AED?s en in extra opleidingen. Verenigingen die zelf een AED-toestel aankopen kunnen hiervoor een subsidie krijgen.

 Vacature kinderbegeleid(st)er (tijdelijk contract)
vacature Stad Aalst zoekt een kinderbegeleid(st)er voor de buitenschoolse kinderopvang of de kinderdagverblijven - contract bepaalde duur of vervangingscontract.

 Reisdocumenten nodig?
reisdocumenten Ga je binnenkort op reis en heb je reisdocumenten nodig? Denk er dan aan om tijdig een bezoek te brengen aan het administratief centrum.

 Sportmarkt Aalst op 3 juli
Sportmarkt Aalst Op zondag 3 juli kun je sporten in het stadscentrum met Sportmarkt Aalst! Van 13 tot 18 uur vormen onder andere de Grote Markt, de Hopmarkt, de Graanmarkt, het Vredeplein en het Werfplein het decor van demonstraties, initiaties, sportinformatiestanden en een kinderdorp.

meer nieuws ]

  
CHIPKA editie juni

 

Volgende editie: 30 juni, het vakantiemagazine met een overzicht van alle activiteiten in Groot-Aalst tijdens de zomermaanden.

 
Zomers winkelplezier

Het Aalsterse zomershoppen gaat van start met een vierdaagse braderie in het stadscentrum. Je vindt hier gegarandeerd de leukste zomerkoopjes!

Van maandag 27 tot donderdag 30 juni krijgen de handelaars tijdens de sperperiode voor de solden uitzonderlijk de toestemming om hun klanten fikse kortingen aan te bieden. Deze dagen zijn dus het ideale moment om je nog dat unieke hemd of zomerkleedje aan te schaffen voor een zwoel tuinfeest.

Na de braderie starten op 1 juli de 'echte' solden.

Op zondag 3 juli is er koopzondag en zetten veel handelaars uitzonderlijk hun deuren open.

Zomerbraderij 
UIT in Aalst [ volledige kalender ]
  
Facebook
 
Bezoek ook de volgende websites
Woonwebsite link naar rubriek werken & werven   link naar cirkaalst.be

Toerisme Aalst   Made in Aalst   website van het cultuurcentrum De Werf   

Academie voor Beeldende Kunsten   Academie voor Podiumkunsten    website van het stadsarchief Aalst   website van het stedelijk museum Aalst

AGSA   vzw BEA   Salon Aalst

website jeugdaalst.be   bibliotheeksite   lokale politie Aalst