home-pagina
   Werf 9 - 9300 Aalst   
info@aalst.be   
053 77 9300  
A-loket . Openingsuren administratief centrum . Contact    
foto Thuis in de stad
link naar rubriek werken & werven

Vacatures bij de stad

bekendmakingen belasting- en retributiereglementen

draaiboek evenementen

link naar ringaalst.benieuwsbrief Aalst.be


 
Nieuws
 Kleine aanpassingswerken in Aalst
wegenwerken In de Rijgerstraat te Aalst en de Disgenaatdreef in Herdersem werden deze week wegversmallingen geplaatst. Deze wegversmallingen komen er om de snelheid van het verkeer te matigen en zo de veiligheid van de weggebruikers te verhogen. In diezelfde Rijgerstraat en in de Kortenbosdries te Moorsel worden vanaf volgende week ook de voetpaden vernieuwd. In de Rijgerstraat is dit enkel langs de oneven kant van de straat.

 Flexibele beugels voor veilige schoolomgeving SMI Moorselbaan
dick bruna Begin volgende week plaatst Stad Aalst flexibele beugels aan de school SMI Moorselbaan. Deze aanpassing komt er na een constructief overleg tussen de stad en de schooldirectie.

 Kampioenenhuldiging en sportgala voortaan één groot sportgalafeest
sportlaureaten Op 16 december 2016 worden naast de sportlaureaten ook clubs en individuele sporters gehuldigd op één groot galafeest in De Werf.

 Winnaars feestpakketten Dag van de Buren
Watertorenwijk Het weekend van vrijdag 27 tot zondag 29 mei staat volledig in het teken van de buurt en is de uitgelezen gelegenheid om kennis te maken met je buren. De Stad Aalst ondersteunt bureninitiatieven en organiseerde een Burendagwedstrijd.

 Doe mee aan Open Monumentendag!
Open Monumentendag Wil jij je erfgoed mee openstellen op zondag 11 september tijdens Open Monumentendag? Dan is de infosessie van Herita jou op het lijf geschreven. Je komt er alles te weten over hoe je zelf kan deelnemen.

meer nieuws ]

  
CHIPKA editie juni

Zijn we alweer de laatste vrijdag van de maand? Reken maar van yes. Om zelf in vakantiestemming te komen puzzelt de redactie momenteel het vakantiemagazine in mekaar, met naar jaarlijkse gewoonte een overzicht van alle evenementen in Groot-Aalst tijdens juli en augustus.  
Maar zo ver zijn we nog niet, laten we vooral niets overslaan. Vandaag in de brievenbus: de juni editie!
Honderd jaar stadspark, daar kunnen we al eens een boompje over opzetten. Kom op zondag 29 mei ons stadspark (her)ontdekken tijdens de Dag van het Park. In CHIPKA krijg je alvast een voorsmaakje.
Ook onze zaterdagmarkt krijgt ruim aandacht, niet meer dan terecht trouwens. We geven je enkele zeer goede redenen om een bezoekje te brengen aan de grootste openluchtwinkel van de stad.
De stad bindt de strijd aan met kinderarmoede met het project 'Zet je EF bril op'. Een eerste stap om de vicieuze cirkel van kansarmoede te doorbreken.

 
UIT in Aalst [ volledige kalender ]
  
Facebook
 
Bezoek ook de volgende websites
Woonwebsite link naar rubriek werken & werven   link naar cirkaalst.be

Toerisme Aalst   Made in Aalst   website van het cultuurcentrum De Werf   

Academie voor Beeldende Kunsten   Academie voor Podiumkunsten    website van het stadsarchief Aalst   website van het stedelijk museum Aalst

AGSA   vzw BEA   Salon Aalst

website jeugdaalst.be   bibliotheeksite   lokale politie Aalst