home-pagina
   Werf 9 - 9300 Aalst   
info@aalst.be   
053 77 9300  
A-loket . Openingsuren administratief centrum . Contact    
foto Thuis in de stad
link naar rubriek werken & werven

Vacatures bij de stad

bekendmakingen belasting- en retributiereglementen

draaiboek evenementen

link naar ringaalst.benieuwsbrief Aalst.be


 
Nieuws
 NMBS sloopt stationsgebouw Erembodegem
NMBS NMBS begint vanaf maandag 24 oktober met de sloop van het vroegere stationsgebouw van Erembodegem. Tegen najaar 2017 zal de stopplaats volledig vernieuwd zijn.

 Hij komt, hij komt...
Sint-Maarten Op 11 november wordt elk kinderschoentje gevuld door Sint-Maarten. Maar wist je dat de Sint op 5 november al aankomt in Aalst? Samen met zijn Pieten komt hij met zijn boot aan vanuit Spanje. Kom hen mee verwelkomen op het Werfplein! Commissaris Migraine zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.

 Vacature toezichter sport-en speelpleinen
vacature Stad Aalst is op zoek naar een toezichter sport-en speelpleinen.

 Extra hinder op kruispunt Boudewijnlaan/Gentsesteenweg vanaf 24 oktober
wegeniswerken Vanaf maandag 24 oktober voert nutsmaatschappij Farys gedurende 4 weken werken uit op het kruispunt van de Boudewijnlaan (R41) en de Gentsesteenweg (N9).

 Digitale workshops in november en december
digitale workshops Ontdek onze nieuwste workshops over digitale media, apps en andere toepassingen. Online inschrijven is mogelijk.

meer nieuws ]

  
Aalst ontwart mobiliteitsknoop met 'Aalst ontknoopt'-liedje

De campagne Aalst Ontknoopt breidt uit met een videoclip en een liedje met Aalstenaars in de hoofdrol en opgenomen in de straten van onze stad. In 7 strofen en 3 refreintjes zingen ze hun wens voor een leefbaarder stad. Zelf meegezongen of ken je iemand die figureert? Deel ons 'Aalst ontknoopt'-lied via je socialemediakanalen. Je vindt de link ook terug op de facebookpagina Aalst ontknoopt.

  

 

 

 
CHIPKA oktober
De Aalsterse verkeersknoop ontknopen, dat is het doel van het nieuwe mobiliteitsplan. In deze CHIPKA lees je hoe de stad dit wil aanpakken. Even onthaasten van dat verkeer kun je voortaan ook doen in het Heuvelpark, een stukje natuur in absolute stilte op amper 4 kilometer van de Grote Markt. Het Heuvelpark is in bovendien ook een avontuurlijke speeltuin voor kinderen die zich nog mogen vuilmaken. Sommige jeugdbewegingen lieten er al hun oog op vallen. CHIPKA laat ze aan het woord. Voorts kom je ook te weten wat een opoejager is en maak je kennis met een van de actiefste buurtcomités van onze stad.
 
Powered by
Publish for Free
 
Utopia is de naam voor nieuw kennis- en belevingscentrum

Utopia, zo gaat het gebouw op de Graanmarkt heten waarin de Academie voor Podiumkunsten en de Bibliotheek van Aalst samenkomen vanaf 2018. Dat werd maandag 26 september bekendgemaakt op een publieksmoment over de bouw van het nieuwe kennis-en belevingscentrum. Tegelijk werd ook de website www.utopia-aalst.be gelanceerd en de facebookpagina http://www.facebook.com/UtopiaAalst

logo utopia

Bekijk hier de foto's van het publieksmoment.

 

 
UIT in Aalst [ volledige kalender ]
  
Facebook
 
Bezoek ook de volgende websites
Woonwebsite link naar rubriek werken & werven   link naar cirkaalst.be

Toerisme Aalst   Made in Aalst   website van het cultuurcentrum De Werf   

Academie voor Beeldende Kunsten   Academie voor Podiumkunsten    website van het stadsarchief Aalst   website van het stedelijk museum Aalst

AGSA   vzw BEA   Salon Aalst

website jeugdaalst.be   bibliotheeksite   lokale politie Aalst