home-pagina
   Werf 9 - 9300 Aalst   
info@aalst.be   
053 77 9300  
A-loket . Openingsuren administratief centrum . Contact    
foto Thuis in de stad
link naar rubriek werken & werven

Vacatures bij de stad

bekendmakingen belasting- en retributiereglementen

draaiboek evenementen

link naar ringaalst.benieuwsbrief Aalst.be


 
Nieuws
 Wedstrijd 'Ontwerpen van de carnavalsaffiche en - afgeleiden'
Carnavalsaffiche 2016 Word jij de ontwerper van de carnavalsaffiche 2017? Breng je ontwerp binnen bij het team Cultuur, evenementen en infrastructuur, ten laatste op 7 september 2016.

 Bereikbaarheid filiaal Terlinden
filiaal Terlinden Momenteel zijn er grote werken aan de ring van Aalst (R41) in de buurt van filiaal Terlinden. Ontdek hier hoe je dit filiaal het best kunt bereiken.

 Recyclagepark Aalst I (Bergemeersenstraat) gesloten van 8 tot 29 augustus
ilva Ten gevolge van werken in de Bergemeersenstraat zal het recyclagepark Aalst I tussen 8 en 29 augustus 2016 gesloten zijn.

 Vacature co÷rdinator groepsopvang
vacature De co÷rdinator is verantwoordelijk voor het goed functioneren van het team binnen het kinderopvanginitiatief. De openstaande vacature betreft een deeltijds contract. Je kan echter in de wervingsreserve opgenomen worden voor een toekomstige voltijdse functie.

 Stadsdiensten gesloten op maandag 15 augustus
Stad Aalst Op maandag 15 augustus (OLV Hemelvaart) zijn de stadsdiensten in het administratief centrum (Werf 9) gesloten.

meer nieuws ]

  
Marktrock in Aalst

Op zondag 14 en maandag 15 augustus vindt de eerste editie van het stadsfestival Marktrock Aalst plaats op de parking Keizershallen. Zondag staan Bandits, Urbanus, Natalia, Bart Peeters en Milk Inc. op het podium. De optredens starten om 16.30 uur. Maandag openen de deuren om 9 uur voor Marktrock for kids met K3, Piet Piraat, Mega Mindy en Ghost Rockers.

marktock Aalst

meer over Marktrock in Aalst ]
 
CHIPKA zomereditie
Ontdek wat Aalst en deelgemeenten deze zomer te bieden hebben in de CHIPKA zomerspecial. Een overzicht van zowat alle Aalsterse events van juli tot begin september.
 

Ook CHIPKA blaast even uit tijdens de maand juli. De eerstvolgende editie van ons stadsmagazine valt op vrijdag 26 augustus in de bus.

 

 
UIT in Aalst [ volledige kalender ]
  
Facebook
 
Bezoek ook de volgende websites
Woonwebsite link naar rubriek werken & werven   link naar cirkaalst.be

Toerisme Aalst   Made in Aalst   website van het cultuurcentrum De Werf   

Academie voor Beeldende Kunsten   Academie voor Podiumkunsten    website van het stadsarchief Aalst   website van het stedelijk museum Aalst

AGSA   vzw BEA   Salon Aalst

website jeugdaalst.be   bibliotheeksite   lokale politie Aalst