home-pagina
Grote Markt 3 9300 Aalst   
info@aalst.be   
053 77 9300     
foto Thuis in de stad
nieuwsbrief Aalst.be


 

Tekst onleesbaar?


link naar rubriek werken & werven

bekendmakingen belasting- en retributiereglementen

draaiboek evenementen

link naar ringaalst.be

Welkom op de officiŽle website van de Stad Aalst.
Voor zuiver administratieve informatie bezoek je best ons A-loket
 
Nieuws
 Werken ring Aalst (R41) starten op 24 augustus
Wegenwerken Om het verkeer op de ring van Aalst (R41) veiliger en vlotter te maken, starten het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) en de stad Aalst op 24 augustus 2015 met ingrijpende werken. Drie gevaarlijke kruispunten tussen de Merestraat en de Korte Vooruitzichtstraat worden aangepakt, het viaduct krijgt een grondig onderhoud en de Gentsesteenweg wordt van gevel tot gevel aangepakt. De werken zullen ongeveer 3 jaar duren. Om de hinder zo veel mogelijk te beperken, stemt AWV de werken in Aalst en omgeving zo goed mogelijk op elkaar af.

 Zomervakantie? Leef je uit op 't Speelplein!
Speelplein Aalst De zomervakantie komt er aan en dat wil zeggen dat de speelpleindeuren terug opengaan. In Groot-Aalst zijn er vier speelpleinwerkingen waar kinderen van 3 tot 12 jaar terecht kunnen voor een onvergetelijke vakantie.

 Cirk!ostuum
Cirk!ostuum Het museum pakt uit met een grote Cirk! tentoonstelling. Naast de vele kostuums, hoeden, schoeisel en attributen, belichten we de ontwerpers die creaties maken voor de spektakels, en dit aan de hand van patronen, foto's en dvd's. De verschillende tendensen naargelang de discipline (clown, ruiter, acrobaat...) staan in de kijker. We geven een evolutie sedert het eind van de 18e eeuw, en bekijken de 'mode' in de spektakelwereld met de Hollywood-invloed van de jaren 30, het functionele karakter, het moderne karakter en het 'retro? accent van nu.

 Boekvoorstelling: 25 jaar Roemeense revolutie
25 jaar roemeense revolutie RoemeniŽ heeft een turbulente geschiedenis achter de rug. Terwijl bijna alle communistische regimes uit Oost-Europa hun eerste stappen zetten richting democratie geeft RoemeniŽ geen krimp. Nicolae Ceaușescu blijft een eigen dictoriale koers varen. Het zijn Belgen, journalisten en mensen uit de culturele sector die mede voor het verschil zorgen. Op 20 december 1989 breekt de volksrevolutie uit, met veel dode als gevolg.

 Infosessie 'Digitaal op reis'
Digitaal op reis Infosessie over websites, apps en andere digitale tools die je vakantie verrijken

meer nieuws ]

  
CHIPKA mei 2015

De vierde editie van het stadsmagazine CHIPKA kun je nu online bekijken. Onder andere de make-over van Ten Rozen, de resultaten van de Stadsmonitor en het skatefestival BETONG staan in de kijker. Michael Mattez, een Aalsterse ‘ancien’ in het skatemilieu, siert de cover. Samen met skaters uit binnen- en buitenland zal hij het mooie weer maken op de vijfde editie van BETONG. Je ontdekt de mooiste plekje van Herdersem. De politicus in de kijker is Ann Van de Steen.

 

 
 
Noodbrug in Erembodegem

Waterwegbeheerder Waterwegen en Zeekanaal NV begint woensdag 6 mei met de installatie van de tijdelijke noodbrug voor fietsers en voetgangers over de Dender in Erembodegem.

Erembodegem brug

meer over Noodbrug in Erembodegem ]
 
UIT in Aalst [ volledige kalender ]
  
Meest bekeken artikels
 1. Aalst zomert - braderij en koopjes
 2. Aalst viert 2000ste geboorte van 2014
 3. Geboorten en overlijdens binnen de stad van 16 maart tot 20 maart 2015
 4. Geboorten en overlijdens binnen de stad van 29 december 2014 tot 2 januari 2015
 5. Geboorten en overlijdens binnen de stad van 9 maart tot 13 maart 2015
 6. Geboorten en overlijdens binnen de stad van 2 maart tot 6 maart 2015
 7. Geboorten en overlijdens binnen de stad van 30 maart tot 3 april 2015
 8. Geboorten en overlijdens binnen de stad van 23 maart tot 27 maart 2015
 9. Geboorten en overlijdens binnen de stad van 6 april tot 10 april 2015
 10. Geboorten en overlijdens binnen de stad van 13 april tot 17 april 2015
 11. Hoofdbibliotheek
 12. Filiaal Erembodegem
 13. Filiaal Terlinden
 14. Vacature GAS-ambtenaar (jurist)
 15. Filiaal Nieuwerkerken
 
Twitter


  
Facebook
 
Bezoek ook de volgende websites
Woonwebsite link naar rubriek werken & werven   link naar cirkaalst.be

Toerisme Aalst   Made in Aalst   website van het cultuurcentrum De Werf    applaus - de verenigde theatermakers van Groot Aalst   Salon Aalst

Academie voor Beeldende Kunsten   Academie voor Podiumkunsten    website van het stadsarchief Aalst   website van het stedelijk museum Aalst

AGSA   vzw BEA

website jeugdaalst.be   bibliotheeksite   lokale politie Aalst

 
braillenet versie van aalst.be braillenet versie  aalst.be aan favorieten toevoegen aalst.be aan favorieten toevoegen  aalst.be als startpagina instellen aalst.be als startpagina instellen