home-pagina
Grote Markt 3 9300 Aalst   
info@aalst.be   
053 77 9300     
foto Thuis in de stad

Tekst onleesbaar?


bibliotheek

Naast de hoofdbibliotheek in de Molenstraat beschikt Aalst nog over 7 andere filialen en uitleenposten. Via deze pagina kan je een overzicht van de adressen en openingsuren bekijken, alsook de online catalogus raadplegen, praktische info bekijken en meer informatie over tijdelijke activiteiten terugvinden. Verder zijn er formulieren beschikbaar voor adreswijziging, leenverkeeraanvraag en magazijnaanvraag.

Buiten het raadplegen van de beschikbare werken biedt mijn.bibliotheek.be je ook de mogelijkheid om werken te reserveren of verlengen, aankoopsuggesties te doen en je leen- en financiële geschiedenis te bekijken.

 
bibliotheek
 
Nieuws
 Boekenverkoop bibliotheek op 19 september
Boekenverkoop bibliotheek Aalst Jaarlijkse opruiming bij de bib. Koop je boeken voor een prikje!

 Lezing: De Groote klassenoorlog 1914-1918
de Bib Jacques Pauwels, auteur van het boek 'De Groote klassenoorlog' komt op dinsdag 6 oktober meer vertellen over het hoe en waarom van WO I.

 Leesclub: De grote Gatsby
de Bib Op dinsdag 6 oktober komt de leesclub van de bib samen om het boek De grote Gatsby van F. Scott Fitzgerald te bespreken. Kom er gezellig bij!

 Workshop: Striptekenen
de Bib Op woensdag 28 oktober organiseert de bibliotheek een workshop striptekenen.

 Lezing: 'Strips, aha! De wereld van het beeldverhaal'
de Bib Op 21 oktober leren we de wereld van de strips kennen dankzij een boeiende uiteenzetting van expert Patrick Van Gompel.

meer nieuws ]