home-pagina
   Werf 9 - 9300 Aalst   
info@aalst.be   
053 77 9300  
A-loket . Openingsuren administratief centrum . Contact    
foto Thuis in de stad
bibliotheek

Naast de hoofdbibliotheek in de Molenstraat beschikt Aalst over 4 bibliotheekfilialen. Hieronder vind je de adressen en openingsuren, andere praktische info over de Stedelijke bibliotheek en meer informatie over verschillende projecten en tijdelijke activiteiten.

Om het aanbod aan boeken, cd's en dvd's te ontdekken, kan je terecht bij de online catalogus .

Buiten het raadplegen van de beschikbare werken biedt mijn.bibliotheek.be je ook de mogelijkheid om werken te reserveren of te verlengen, aankoopsuggesties te doen en je leen- en financiële geschiedenis te bekijken.

 
bibliotheek
 
Nieuws
 Ontdek nieuwe bibliotheek en Academie voor Podiumkunsten op 26 september
Nieuwe bib en academie - beeld: KAAN architecten Kijk mee vooruit naar het nieuwe gebouw tijdens dit gratis infomoment. Je komt er als eerste de naam van het gebouw te weten.

 Leesclub 2016-2017: ontdek de eerste titels
Leesclub 2016-2017 Ben jij ook een fervente boekenfan en deel je graag je mening met andere leesfanaten? Of ben je nog een leesclubleek, maar wel nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat op zo'n avond? Geen enkel probleem, want iedereen is welkom tijdens de bijeenkomsten.

 Filmclub BibArt: 'Fantastic Mr. Fox'
Fantastic Mr Fox Er bestaat geen twijfel over dat je deze stopmotion animatiefilm, gebaseerd op het gelijknamige boek van Roald Dahl, fantastisch zal vinden.

 Workshop: striptekenen voor volwassenen
striptekenen voor volwassenen Tijdens deze workshop, op 24 september in de bib, staan tekenplezier en experiment centraal.

 Workshop voor kinderen in september en oktober
Vlieg, workshops voor kinderen Schrijf online in voor de workshops voor kinderen. Leer samen toveren, kijk toe hoe je kinderen al kunnen programmeren of laat de kleinsten knutselen ge´nspireerd door een mooi verhaal.

meer nieuws ]