home-pagina
Grote Markt 3 9300 Aalst   
info@aalst.be   
053 77 93 00    
foto Thuis in de stad

Tekst onleesbaar?contacteer de stad Aalst

bibliotheek

Naast de hoofdbibliotheek in de Molenstraat beschikt Aalst nog over 7 andere filialen en uitleenposten. Via deze pagina kan je een overzicht van de adressen en openingsuren bekijken, alsook de online catalogus raadplegen, praktische info bekijken en meer informatie over tijdelijke activiteiten terugvinden. Verder zijn er formulieren beschikbaar voor adreswijziging, leenverkeeraanvraag en magazijnaanvraag.

Buiten het raadplegen van de beschikbare werken biedt mijn.ovinob.be je ook de mogelijkheid om werken te reserveren of verlengen, aankoopsuggesties te doen en je leen- en financiële geschiedenis te bekijken.

 
bibliotheek
 
Nieuws
 Wandeling leesplekken: Aalst Onderstroom

 Sluitingsdagen bib in de zomer
Zomer in de bib In de zomer vallen er nogal wat feestdagen. Bovendien sluiten onze allerkleinste bibs ook eens extra. Hier een overzicht.

 Ontdek de Zomer van Vlieg in de bib
Logo Vlieg Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen in honderden culturele locaties in Vlaanderen op zoek naar de schatten van de Vlieg. Zo maken ze op een speelse en laagdrempelige manier kennis met de cultuurhuizen en culturele locaties in eigen gemeente. De Zomer van Vlieg is in de bib telkens een daverend succes.

 Sluitingsdagen bibliotheek
 Ook interesse in de kinder-en jeugdjury?
 Filmclub seizoen 2014-2015
film Ontdek het programma van de BibArt filmclub. Bekijk maandelijks een gratis film mét professionele inleiding.

meer nieuws ]

 
© 2014 stad Aalst