home-pagina
   Werf 9 - 9300 Aalst   
info@aalst.be   
053 77 9300  
A-loket . Openingsuren administratief centrum . Contact    
foto Thuis in de stad
link naar rubriek werken & werven

Vacatures bij de stad

bekendmakingen belasting- en retributiereglementen

draaiboek evenementen

link naar ringaalst.benieuwsbrief Aalst.be


 
Nieuws
 Aanpassing reglement van orde op de wekelijkse markten.
wekelijkse markt De stad organiseert een nieuwe openbare wekelijkse markt Aalst Ten Rozen op het parkeerterrein gelegen op de hoek van de Rozendreef met de Oscar Debunnestraat. Hiertoe werd het reglement van orde op de wekelijkse markten aangepast.

 Tijdelijke, halftijds administratief medewerker (Onderwijs)
vacature De dienst Onderwijs zoekt een tijdelijk, halftijds administratief medewerker.

 Geef griep geen kans
gezonde gemeente Elke winter duikt de griep weer op. Voor sommige mensen is griep gevaarlijker dan voor andere. Ouderen, zwangere vrouwen en mensen met gezondheidsproblemen zoals diabetes of een ziekte van longen, hart, lever of nieren lopen een hoger risico op complicaties door griep. Deze risicogroepen laten zich best vaccineren tegen de griep vanaf half oktober.

 Vacature diensthoofd Gezin
vacature De stad Aalst is op zoek naar een diensthoofd Gezin.

 Stad Aalst lanceert onthaalfilm voor anderstalige nieuwkomers en niet-Belgen
onthaalfilm nieuwe Aalstenaars De nieuwe onthaalfilm 'Nieuwe Vlamingen, nieuwe Aalstenaars' geeft een beeld over onze stad op diverse vlakken, van bezienswaardigheden tot veiligheid. De bedoeling is om ervoor te zorgen dat nieuwe Aalstenaars onze stad leren kennen, maar ook het inburgeringsaanbod in de kijker te zetten.

meer nieuws ]

  
Aalst ontknoopt

Het verkeer in en naar Aalst zit zoals in vele steden regelmatig in de knoop. Wie elke werkdag in de file zit zal dit beamen. De grote uitdaging is Aalst te ‘ontknopen’. Dat is het doel van het mobiliteitsplan waar Aalst momenteel aan werkt. Mobiliteit is geen óf óf-verhaal, maar een én én-verhaal. Te voet, met de fiets, met de auto en het openbaar vervoer, deze verschillende manieren om je te verplaatsen moeten mogelijk blijven, alleen moet het vloeiender en veiliger. Aalst wil de knoop samen met jou ontwarren en lanceert de communicatiecampagne ‘Aalst ontknoopt’. Surf naar www.aalstontknoopt.be voor meer info en volg de facebookpagina.

Aalst Ontknoopt

 
CHIPKA september
Aalst bouwt aan een kennis- en belevingscentrum op de Graanmarkt. Zowel de bibliotheek als de Academie voor Podiumkunsten vinden er een nieuwe thuishaven. Waarom we dit project gerust uniek mogen noemen, lees je in CHIPKA september.
Het najaar heeft ook weer heel wat in petto voor senioren, met onder andere een seniorenbeurs op 23 september en het gloednieuwe Aalstere seniorenmagazine Retro. Wij gingen in dialoog met  'eminence grise' Christine Van Broeckhoven. Verder maak je in deze CHIPKA ook kennis met de nieuwe wijkteams van de Lokale Politie, duiken we de ondergrond in met de archeologen van Solva en presenteren we je het programma van de Autovrije Zondag op 18 september.  
 
Powered by
Publish for Free
 
UIT in Aalst [ volledige kalender ]
  
Facebook
 
Bezoek ook de volgende websites
Woonwebsite link naar rubriek werken & werven   link naar cirkaalst.be

Toerisme Aalst   Made in Aalst   website van het cultuurcentrum De Werf   

Academie voor Beeldende Kunsten   Academie voor Podiumkunsten    website van het stadsarchief Aalst   website van het stedelijk museum Aalst

AGSA   vzw BEA   Salon Aalst

website jeugdaalst.be   bibliotheeksite   lokale politie Aalst