home-pagina
   Werf 9 - 9300 Aalst   
info@aalst.be   
053 77 9300  
A-loket . Openingsuren administratief centrum . Contact    
foto Thuis in de stad
link naar rubriek werken & werven

Vacatures bij de stad

bekendmakingen belasting- en retributiereglementen

draaiboek evenementen

link naar ringaalst.benieuwsbrief Aalst.be


 
Nieuws
 Vacature projectcoördinator bAsta en Ondernemend Aalst
Vacature De dienst Economie zoekt een tijdelijk projectcoördinator (B1 - B3) voor de projecten bAsta! en Ondernemend Aalst. Het betreft een voltijdse functie met een contract van bepaalde duur (t.e.m. 30 september 2018). Inschrijven kan t.e.m. 8 september 2016.

 Feest mee met Casa del Mundo
Casa del Mundo Op zondag 4 september 2016 kun je genieten van exotische geuren, kleuren, smaken en heel veel muziek op en rond de Oude Vismarkt met de 22ste editie van wereldfeest Casa del Mundo. Het is de ideale familieuitstap om de zomervakantie af te sluiten. Dit jaar maakt het feest een ecologisch statement onder de slogan 'Anders moet! Moed voor anders'.

 Klimaatbeurs Aalst
Save the date Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november 2016 organiseert Stad Aalst i.s.m. De Aalsterse Klimaatkoepel en SYNTRA Midden-Vlaanderen, een klimaatbeurs in de lokalen van SYNTRA op het Wijngaardveld 9 te Aalst.

 Wegenwerken in de Capucienenlaan
wegenwerken Op maandag 22/8 zijn de nutsleidingswerken aan de Capucienenlaan gestart. Deze werken komen er om het nieuwe bouwproject ?Capucienen? van gas te voorzien. Om de verkeershinder zo veel mogelijk te beperken worden de werken in 3 fasen uitgevoerd. Doorgaand autoverkeer blijft mogelijk maar zal ter hoogte van de werf wel hinder ondervinden. Voor de fietsers wordt een omleiding ingesteld. Alle werken zullen afgerond zijn op woensdag 31 augustus.

 Pendel duurzaam in september en win!
station Aalst Wie in september per fiets, te voet, met de bus of al carpoolend naar het station van Aalst komt en gespot wordt, maakt kans op mooie prijzen. Vul ook de online enquête in en geef je mening over de stationsomgeving.

meer nieuws ]

  
Open Monumentendag 2016

Open Monumentendag Vlaanderen is op zondag 11 september aan zijn 28ste editie toe. Elk jaar op de tweede zondag van september neemt de Stad Aalst deel aan dit evenement met een gevarieerd programma waarbij het publiek kan kennismaken met een boeiend stukje stadsgeschiedenis.

Dit jaar is het thema 'burgemeesters en lokaal bestuur'. Zo kun je dit jaar onder andere het stadhuis (Grote Markt) en het kasteel Terlinden bezoeken en lezingen bijwonen of deelnemen aan stadswandelingen.

Open Monumentendag 2016

meer over Open Monumentendag 2016 ]
 
CHIPKA september
Aalst bouwt aan een kennis- en belevingscentrum op de Graanmarkt. Zowel de bibliotheek als de Academie voor Podiumkunsten vinden er een nieuwe thuishaven. Waarom we dit project gerust uniek mogen noemen, lees je in CHIPKA september.
Het najaar heeft ook weer heel wat in petto voor senioren, met onder andere een seniorenbeurs op 23 september en het gloednieuwe Aalstere seniorenmagazine Retro. Wij gingen in dialoog met  'eminence grise' Christine Van Broeckhoven. Verder maak je in deze CHIPKA ook kennis met de nieuwe wijkteams van de Lokale Politie, duiken we de ondergrond in met de archeologen van Solva en presenteren we je het programma van de Autovrije Zondag op 18 september.  
 
Powered by
Publish for Free
 
UIT in Aalst [ volledige kalender ]
  
Facebook
 
Bezoek ook de volgende websites
Woonwebsite link naar rubriek werken & werven   link naar cirkaalst.be

Toerisme Aalst   Made in Aalst   website van het cultuurcentrum De Werf   

Academie voor Beeldende Kunsten   Academie voor Podiumkunsten    website van het stadsarchief Aalst   website van het stedelijk museum Aalst

AGSA   vzw BEA   Salon Aalst

website jeugdaalst.be   bibliotheeksite   lokale politie Aalst