home-pagina
   Werf 9 - 9300 Aalst   
info@aalst.be   
053 77 9300  
A-loket . Openingsuren administratief centrum . Contact    
foto Thuis in de stad
link naar rubriek werken & werven

Vacatures bij de stad

bekendmakingen belasting- en retributiereglementen

draaiboek evenementen

link naar ringaalst.benieuwsbrief Aalst.be


 
Nieuws
 Wedstrijd 'Ontwerpen en realiseren van de vastenavondverbrandingspop'
carnavalspop Ben je lid van een officiŰle carnavalsgroep, een losse groep, een erkende Aalsterse Prinsenvereniging, een Aalsterse vereniging, of de Academie voor Beeldende Kunsten van Aalst... dan ben jij misschien de volgende ontwerper van de verbrandingspop 2017. Wie wenst deel te nemen, moet inschrijven vˇˇr 1 juli.

 Dag van het Park op zondag 29 mei
stadspark Het Aalsters stadspark is 100 jaar en dat wordt gevierd op zondag 29 mei. Iedereen welkom vanaf 11.30 uur.

 Awards voor innovatieve zorgconcepten
Aalst, stad met zicht op zorg Donderdag 19 mei reikte Stad Aalst samen met VOKA awards uit aan bedrijven die hebben meegewerkt aan het creŰren van innovatieve zorgconcepten. Drie vernieuwende concepten zijn het resultaat van de campagne ?Aalst, een stad met zicht op zorg?.

 Vandaag werd het startschot gegeven voor een b(l)oeiende en MOSrijke periode!
MOS Onze samenleving staat voor grote uitdagingen. Een duurzame toekomst voor onze planeet begint met het maken van bewuste keuzes, door ieder van ons. Daarom ondersteunt MOS (Milieuzorg Op School) leerkrachten om samen met hun leerlingen te kiezen voor duurzaam denken en doen.

 Wedstrijd 'Ontwerpen van de carnavalsaffiche en - afgeleiden'
Carnavalsaffiche 2016 Word jij de ontwerper van de carnavalsaffiche 2017? Breng je ontwerp binnen bij het team Cultuur, evenementen en infrastructuur, ten laatste op 7 september 2016.

meer nieuws ]

  
CHIPKA editie mei
Donderdag 5 mei is het Onze-Lieve-Heer Hemelvaart, maar de échte hoogmis vindt in ons stadspark plaats. Skatefestival BETONG krijgt die dag onder andere hip hopsensatie Woodie Smalls op de planken. CHIPKA blikt met hem vooruit.  
Aalst lanceert verschillende ambitieuze proefprojecten die het leven van zorgbehoevenden iets makkelijker kunnen maken. Maak kennis met het Zorglaboratorium.
De Kringwinkel-Teleshop en De Fietserij ruilen van locatie. Niet zomaar een verhuis, dat ontdek je gauw!
CHIPKA laat ook twee topfotografen aan het woord: Jimmy Kets en Filip Claus laten hun licht schijnen over hun expo in het stedelijk museum.
Verder brengt Koen De Graeve een stukje Rusland in De Werf en blikken we met een vleugje nostalgie terug op de Moorselse Vrouwendag in de wijk Steven. Waar tegenwoordig óók Russen gesignaleerd worden...
 
 
UIT in Aalst [ volledige kalender ]
  
Facebook
 
Bezoek ook de volgende websites
Woonwebsite link naar rubriek werken & werven   link naar cirkaalst.be

Toerisme Aalst   Made in Aalst   website van het cultuurcentrum De Werf   

Academie voor Beeldende Kunsten   Academie voor Podiumkunsten    website van het stadsarchief Aalst   website van het stedelijk museum Aalst

AGSA   vzw BEA   Salon Aalst

website jeugdaalst.be   bibliotheeksite   lokale politie Aalst