homepagina

naar boven

Kaartenverkoop Verkiezing Prins Carnaval 2015

Op zaterdag 17 januari 2015 vindt de Verkiezing Prins Carnaval plaats in de Flora. Van zaterdag 22 november 2014 vanaf 9 uur tot en met zaterdag 6 december 2014 kan je via aalst.be/prinsenverkiezing maximum 4 tickets per postadres elektronisch reserveren.

 • De prijs van een ticket bedraagt 5,- EUR.
 • Alle reservaties worden ontegensprekelijk in chronologische volgorde verwerkt.
 • Om misbruiken te voorkomen, wordt bij het invullen van de aanvraag per ticket ook het rijksregisternummer gevraagd (nummer achterzijde identiteitskaart bovenaan links). Een aanvraag van 4 tickets vereist dus 4 verschillende rijksregisternummers.
 • Zodra de reservatie door het systeem aanvaard is, ontvang je automatisch een mail met de bevestiging van de reservatie.
 • Betalen en afhalen van tickets kan enkel vanaf maandag 8 december t.e.m. zaterdag 20 december 2014 aan de balie van cc De Werf.
 • Zodra de beschikbare tickets uitgeput zijn, geldt uiteraard het ‘op is op’-principe.
 • Telefonische of gemailde bestellingen of bestellingen via fax worden NIET aanvaard.

Betalen van de tickets

Om de betaling en aflevering van de tickets zo vlot en vlug mogelijk te laten verlopen, vragen we om de tickets persoonlijk te komen betalen aan de balie van De Werf.
Betalen kan cash, met kredietkaart of bancontact. Je krijgt dan je tickets onmiddellijk mee na betaling. Betalen en afhalen van de tickets kan aan de balie van De Werf van maandag 8 tot en met zaterdag 20 december 2014, enkel tijdens de openingsuren van de ticketbalie van De Werf:

- maandag tot vrijdag: van 10 tot 18.45 uur
- zaterdag: van 9 tot 13.45 uur
- gesloten: op zondag en tijdens de kerstvakantie van zondag 21 december
2014 tot en met maandag 5 januari 2015.

Belangrijk: op maandag 8 december 2014 worden enkel de tickets voor de Verkiezing Prins Carnaval verkocht en is er uitzonderlijk geen ticketverkoop van andere activiteiten.

Opgelet!

 • De ticketverkoop zal starten op zaterdag 22 november 2014 om 9 uur stipt.
 • De tickets kunnen niet per overschrijving betaald worden en worden niet toegestuurd. Ze kunnen enkel nog afgehaald worden aan de balie van De Werf. Voor een vlotte bediening noteer je best je ordernummer of breng je de reservatiebevestiging mee.
 • Gereserveerde tickets die uiterlijk op zaterdag 20 december 2014 nog niet werden afgehaald aan de balie, worden opnieuw voor verkoop vrijgegeven. Hiertegen bestaat geen verhaal.
 • De resterende tickets + de tickets die niet op tijd werden afgehaald, worden enkel nog aan de ticketbalie van De Werf verkocht van dinsdag 6 januari tot en met zaterdag 17 januari 2015; in die periode is online reserveren dus niet meer mogelijk.
  De ticketverkoop van de Prinsenverkiezing wordt afgesloten op zaterdag 17 januari 2015 om 12 uur stipt! 

 

naar boven

Herbekijk de zondagsstoet!

De zondagsstoet van 10 februari was een echt pareltje. Wie hem nog eens rustig wil herbekijken kan dat met één simpele muisklik. Geniet ervan!

naar boven

Digitale Carnavalswandeling

Aalst Carnaval, een uniek volksfeest, erkend door UNESCO als 'immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid'. Dienst Toerisme Aalst maakt het voor het eerst mogelijk alle aspecten van dit ludieke, driedaagse feest het hele jaar door te beleven.

Op wandel door de stad, onder leiding van een digitale gids, voel je de spanning bij de opbouw van de praalwagens in de carnavalswerkhallen, beleef je de unieke volkssfeer en geniet je mee van de carnavaleske drukte in onze stad.

Op 13 hotspots hou je even halt voor een audio- of videofragment waardoot je alles te weten komt over Aalst Carnaval.

Alle info kun je hier vinden!

Naast de carnavalssouvenirs, die vanaf 10 februari 2014 te koop aangeboden worden in de verkooppunten, verkoopt de dienst Toerisme ook en paar prachtige postkaarten van Aalst en uiteraard ook van Carnaval.

postkaarten dienst Toerisme