homepagina

naar boven

Carnavalsaffiche

ontwerp van Dennis De Wolf

affiche Carnaval

 

naar boven

Slimweg

Samen van A naar B met minder CO2

Slimweg, een initiatief van de Vlaamse overheid, in samenwerking met een aantal duurzame partners en de provincies, heeft ook dit jaar de 'slimste' routes uitgstippeld van en naar Carnaval Aalst. Neem zeker eens een kijke op de website.

  

logo slimweg

 

naar boven

Reportages over Carnaval achter de schermen!

Aalst viert drie dagen Carnaval! Kijk naar deze carnavalsreportages om in de juiste stemming te komen. Gelegenheidsreporter Kim meet de koorts enkele dagen vooraf in de carnavalswerkhallen. Ze maakt kennis met prins Carnaval 'Den Board' tijdens een live-uitzending van Ajoin Music, gaat op zoek naar een kostuum en oefent de bezemdans met de Aalsterse Gilles.

naar boven

Herbekijk de zondagsstoet!

De zondagsstoet van 10 februari was een echt pareltje. Wie hem nog eens rustig wil herbekijken kan dat met één simpele muisklik. Geniet ervan!

naar boven

Digitale Carnavalswandeling

Aalst Carnaval, een uniek volksfeest, erkend door UNESCO als 'immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid'. Dienst Toerisme Aalst maakt het voor het eerst mogelijk alle aspecten van dit ludieke, driedaagse feest het hele jaar door te beleven.

Op wandel door de stad, onder leiding van een digitale gids, voel je de spanning bij de opbouw van de praalwagens in de carnavalswerkhallen, beleef je de unieke volkssfeer en geniet je mee van de carnavaleske drukte in onze stad.

Op 13 hotspots hou je even halt voor een audio- of videofragment waardoot je alles te weten komt over Aalst Carnaval.

Alle info kun je hier vinden!

Naast de carnavalssouvenirs, die vanaf 10 februari 2014 te koop aangeboden worden in de verkooppunten, verkoopt de dienst Toerisme ook en paar prachtige postkaarten van Aalst en uiteraard ook van Carnaval.

postkaarten dienst Toerisme