infodag secundair onderwijs

Voor wie?

Deze infodag is er voor ouders en kinderen uit het 5de en 6de leerjaar. Ook organisaties die gezinnen ondersteunen zijn van hart welkom.

Wat kan je verwachten?

Infosessie 'Wegwijs in het secundair onderwijs' (ongeveer 45 minuten)
Alles wat je moet weten bij het maken van een keuze en hoe het secundair onderwijs gestructureerd is. Deze infosessie wordt gegeven op verschillende tijdstippen (om 13u, 14u, 15u, 16u, 17u en 19u)

Infosessie 'Aanmelden en inschrijven in een secundaire school' (ongeveer 45 minuten)
Hier kom je te weten op welke manier je kan aanmelden en inschrijven voor een secundaire school in Aalst. Alle belangrijke data worden overlopen en er is ruimte voor vragen. Deze infosessie wordt gegeven op verschillende tijdstippen (om 14u, 16u, 18u en 19u)

Scholenbeurs
Alle Aalsterse secundaire scholen met een 1ste graad zijn vertegenwoordigd op de scholenbeurs. Je kan hier kort met hen kennismaken. De scholenbeurs is open tussen 13 en 20 uur.

Kennismaking met andere diensten en organisaties
De CLB's, Huis van het Kind, het lokaal overlegplatform, de ouderkoepels, ... zullen ook aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Praktisch en inschrijven

De infodag vindt plaats in CC De Werf (Molenstraat 51, Aalst). De infosessies en scholenbeurs starten om 13 uur. De infosessies worden in de loop van de dag herhaald. De scholen beurs is vrij toegankelijk tussen 13 en 20 uur.

Voor de praktische organisatie van deze infodag vragen we om in te schrijven via onderstaande knop. Je kan hierbij kiezen welke infosessie je wanneer wenst te volgen.

Kunnen we deze pagina inhoudelijk nog verbeteren? Laat het ons gerust weten