meisje met knuffel

Wat houden de lezing en workshop in?

Infosessie

De lezing gaat in op het belang van de kindreflex, en de verschillende stappen die je als hulpverlener kan nemen. Je krijgt als hulpverlener handvaten aangereikt om met volwassen cliënten een gesprek te voeren over het thema ouderschap. Zo creëer je ruimte voor ouders om in alle vrijheid over de kinderen en hun bezorgdheden te praten.

Workshop

Wie de lezing in de voormiddag heeft gevolg - of al bekend is met de kindreflex - kan in de namiddag een verdiepende workshop volgen. Er is ruimte voor een theoretische uitdieping van de kindreflex en casusbespreking.

Voor wie?

Deze lezing en workshop is bestemd voor hulpverleners uit Aalst of deelgemeenten. Ook de GBO Partners uit ELZ Regio Aalst kunnen deelnemen.

Meer over de lesgevers

Katrien Bekaert werkt als psychologe op het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling Oost-Vlaanderen en werkt vooral met jonge kinderen en hun ouders.

Kristel Bovijn werkt als maatschappelijk werker op het Vertrouwenscentrum Kindermishandeling Oost-Vlaanderen, en is kindreflex-trainer voor het Vlaams Expertisecentrum Kindermishandeling.

Icon Select

Praktisch

  • Waar? Utopia (Utopia 1, 9300 Aalst) 
  • Voor wie? Voor hulpverleners uit Aalst (of deelgemeenten)
  • Wanneer? Dinsdag 1 oktober 2024 van 9.30 - 16 uur

Schrijf je in via het formulier

Ik ben werkzaam in regio
Ik wil me inschrijven voor:
Zal je deelnemen aan de broodjeslunch (enkel wanneer je de hele dag deelneemt)
Heb je specifieke eetvereisten?

Kunnen we deze pagina inhoudelijk nog verbeteren? Laat het ons gerust weten