Starterscontracten 2023

Een professionele jury beoordeelt de dossiers schriftelijk in een eerste beoordelingsronde. Wie weerhouden is voor deze ronde, stoot door naar de tweede ronde waarin het dossier mondeling verdedigd moest worden tijdens een korte pitch. De jury bestaat uit afgevaardigden van volgende organisaties, elk met hun specifieke expertise: Vlaio, HoGent, Broeikas, Voka, Stad Aalst.

LelieS Support - Sara Lelie

LelieS Support helpt om je zaak zo efficiënt als mogelijk te runnen door het automatiseren van administratieve, repetitieve en afstompende taken. Op die manier kan de klant zich optimaal focussen op wat hij graag doet en goed in is.  

Sara Lelie - LelieS Support

Fille Fleur - Emma Schelfthout

Fille Fleur is een online verkooppunt gespecialiseerd in droogbloemen. Voor iedereen die nog op zoek is naar een leuk cadeautje voor familie, vrienden, collega’s… of gewoon voor jezelf.

Fille Fleur - Emma Schelfthout

Happy Plays - Steffi Ophalvens

Happy Plays biedt educatieve speelsets, workshops en speelinspiratie aan om de spannende leertocht van kinderen te ondersteunen en andere gezinnen de rust en vele andere voordelen van sensorisch spel te laten ervaren. 

Happy Plays

Lotje Bakt - Lieselot Vansynghel

De gebakjes van Lotje Bakt zijn een lust voor het oog én je smaakpapillen. Lieselot is een gepassioneerde patissier die werkt met lokale ingrediënten. 

Lotje Bakt - Lieselot Vansynghel

Annelies Gilbos

Annelies leest voice-overs in met een mooie, warme, diepe stem. Ze leest zowel in vanuit haar eigen studio als externe studio's en dit in het Nederlands (Vlaams), Frans en Engels.

Annelies Gilbos

Loomy - Christophe De Troyer

De slimme lamp van Loomy geeft met levendige kleuren aan wanneer je zonnepanelen energie opwekken, of wanneer je op het punt staat een te hoge piek te maken in je verbruik. De enige lamp die geld opbrengt dus.

Loomy - Christophe De Troyer

PLONG - Toon De Backer

PLONG is een gastvrije zaak vlak naast het stadspark. Toon ontvangt je voor een lunch, etentje, apéro, brunch, lentefeest… Welgekomen in het kleurrijke huiselijke interieur of op het zonovergoten terras.

PLONG - Toon De Backer

Boutiquelle by lis - Liesbeth Roelandt

Bij Boutiquelle by Lis kan je terecht voor hedendaagse kwaliteitsvolle en betaalbare mode. Boutiquelle gaat voor basics die je met alles kan en wil combineren. 

Boutiquelle by Lis - Liesbeth Roelandt

Sonck Knives - Michiel Sonck

Niets is zo frustrerend dan botte messen voor een kok, slager en particulier. Sonck Knives ontwikkelde een slijpdienst en maakt zelf messen met duurzame en recycleerde materialen.

Sonck Knives - Michiel Sonck

Pawsome Coaching - Elien Arijs

Orthopedagoog Elien coacht kinderen en jongeren die het moeilijker hebben op een “andere” manier. Je kan bij haar terecht voor weerbaarheidstrainingen, het overwinnen van hondenangst en coaching met therapiehonden.

Pawsome Coaching - Elien Arijs

Kunnen we deze pagina inhoudelijk nog verbeteren? Laat het ons gerust weten