De Duizendpootjes Aalst

Wat houdt de wandeling in?

Het doel van de scholenwandeling is ouders te laten ervaren hoe het er op school aan toe gaat. Keuzes worden immers niet alleen gemaakt met het hoofd, maar ook met het hart. De deelnemende scholen zetten hun deuren open om ouders te laten kennismaken met een schoolse context. Daarnaast is het ook een opportuniteit om hun troeven als school in de verf te zetten.

Ouders kunnen kiezen voor de volledige scholenwandeling of ze kunnen aansluiten op één van de scholen. Aan het einde van de scholenwandeling (11.45 uur) voorziet Vierdewereldgroep info over het centraal aanmelden, vergezeld van een tas warme soep.

Onderweg maken ouders op een informele en laagdrempelige manier kennis met een aantal partners (Huis van het Kind, KOALA, Vrij CLB Aalst, CLB GO! Dender, …) die de scholenwandeling mee begeleiden.

Waar en wanneer?

De wandeling start om 9 uur op ’t Krawietelken. Daarna brengt de groep een bezoek aan Sint Maarten Moorselbaan (9.45 uur) en De Duizendpootjes (10.30 uur). Eindigen doe je aan De Nieuwe Arend (11.15 uur).

Wie graag deelneemt, kan gewoon naar de startplaats komen. Daar begint om 9 uur de wandeling.

Icon Select

Wil je graag meer info?

Neem contact op met Jirca Moens (0488 26 34 93), brugfiguur bij Vierdewereldgroep Mensen voor Mensen.

Kunnen we deze pagina inhoudelijk nog verbeteren? Laat het ons gerust weten